dijous, 6 de juny del 2013

Qui ens anava a dir...

Qui ens anava a dir que un mail podria provocar tal repercussió ...

La relació entre l'Escola Joan Montllor de Sabadell (Barcelona) i Les Nits de l'Art va sorgir fa un any de manera casual, a través d'un mail que vam enviar a la productora exposant la nostra situació, les dificultats econòmiques per poder realitzar activitats fora i dins de l'escola, i convidant els artistes a venir a l'escola i compartir una estoneta del seu temps amb nosaltres.

El 22 maig 2012 Lucas Masciano i Rafa Pons ens van visitar i van regalar un concert al pati de l'escola Joan Montllor. Va ser una experiència molt especial per a tots, tant que a l'endemà en Rubén, el productor de Les Nits de l'Art, es va posar en contacte amb l'escola per dir-nos que volien ajudar-nos, i d'aquí va sorgir la iniciativa de crear un concert benèfic.

I aquí podem dir que comença tot .. un camí que estarà ple de sorpreses, i ens agradaria que tots fóssiu partícips.

Per això hem creat aquest blog, perquè ens conegueu una miqueta més i puguem informar de les novetats i sorpreses que aniran sorgint amb el pas dels dies.

Aquí us deixem una petita mostra del concert i de l'inici del projecte "Cantautors al pati de l'escola" perquè ens acompanyeu en el que esperem sigui un procés emocionant i inoblidable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada